Storgatan 32, Ängelholm

tel: 0431 - 109 80

Cityhälsan i Ängelholm

Vår klinik ligger vid Stortorget i centrala Ängelholm. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av besvär, relaterade till öron, näsa och hals. Från tinnitus och yrsel till allergi och nästäppa. Vi erbjuder även olika typer av vaccinationer, t ex lunginflammation eller influensa.

Patientavgift 300 kr

.

Mer information

    Snabblänkar

 

 

 

 Hälsokontroll och livsstilskontroll

 

Copyright ® 2012 Cityhälsan ÖNH, Ängelholm  
 

Sjukdomar och krämpor kan man undvika eller ta udden av genom en genomtänkt och sund livsstil. Många sjukdomar kan upptäckas, botas eller bromsas i ett tidigt och behandlingsbart skede.

En hälsokontroll ger dig en möjlighet att se varningssignaler i tid men det är ingen heltäckande garanti för att undvika sjukdom.

 

Hälsokontrollen omfattar två besök och kostar 4500 kronor.

 

  • Vid hälsokontrollen går vi igenom livsstilsfrågor och ger råd för att förebygga ohälsa.
  • Du får fylla i ett symptombaserat frågeformulär för att upptäcka ev. varningssignaler.
  • I Hälsokontrollen ingår kontroll av blodvärde, blodsocker, leverstatus, njurfunktion,urinprov, blodfetter, prostata PSA-prov för män och TSH för kvinnor.
  • Dessutom kontrolleras syn, hörsel, lungfunktion, EKG och blodtryck.

 

Vid andra besöket träffar du läkare för undersökning och genomgång av utredningens resultat.

 

 

Hälsokontrollen omfattas inte av den offentligt finansierade hälso- och sjukvårdssystemet. Det innebär att man inte kan utreda, behandla och sätta in mediciner för de eventuella avvikelser som upptäcks vid hälsokontrollen. Samma gäller även receptförnyelse för mediciner man redan står på. Om vi upptäcker något avvikande resultat som kräver utredning och behandling så kommer du att remitteras vidare för detta.